Posts

Posts uit november, 2020 tonen

Werothema "sporen"

Afbeelding
 Tijdens het werothema "Sporen" maakten we kennis met de blaadjes en vruchtjes van verschillende bomen, hiervoor oefenden we op de Mikado-site. Tijdens het hoekenwerk observeerden we kriebelbeestjes en tekenden ze na. We speelden het wintervoorraadspel met herfstvruchtjes. We speelden het eekhoornspel en oefenden zo de dagen van de week. Mathias bracht zijn schattig konijntje mee naar de klas! Het raadsel werd opgelost: Konijn Knabbel was er met de wintervoorraad van eekhoorn Frutsel vandoor gegaan!

verjaardag Zefania

Afbeelding
 Donderdag 26 november werd Zefania 7 jaar. Proficiat grote meid!  

Sinterklaas

Afbeelding
 We zijn druk aan het knutselen voor het bezoek van Sinterklaas.  We gaan een slinger maken met allerlei cadeautjes aan. In onze cadeautjes tekenen en schilderen we met waterverf een zelfverzonnen stuk speelgoed.  

Voorleesweek

Afbeelding
 Deze week was het voorleesweek. We konden genieten van een voorleesmomentje van onze eigen juf. Daarnaast zagen we een oude bekende terug. Juf Annelien las voor uit het boek 'Prins Blauwert' van Marc de Bel. Dit gebeurde via de computer.  We hebben ook zelf een voorleesmoment voorbereid voor onze pennenvrienden uit de Paandersschool. Dit was de eerste keer dat we onze vrienden zagen via Google meet. 

Thema Sinterklaas week 1

Afbeelding
Zwarte Piet en Sinterklaas maakten een rommeltje in de klas Voorleesweek. Juf Lieve kwam voorlezen! Bekijk ook zeker de blog van het 2e kleuter We sloten de week af met een poppenkast